Voit maksaa tilaukset turvallisesti pankeilla (Swedbank, SEB, LHV, Luminor ja Coop) sekä Paypal-tilillä sekä Mastercard- ja VISA-luottokorteilla. Lisäksi yritykset voivat halutessaan valita maksutavaksi e-laskun.

E-lasku. Lähetämme yrityksille verkkolaskuja. E-laskulla maksamista valittaessa tulee ilmoittaa tavaran vastaanottajan tiedot (nimi, yhteyshenkilö, rekisteritunnus) ja erikseen mainita laskun vastaanottajan tiedot, nimi ja rekisteritunnus (jos se on eri kuin tavaroiden vastaanottaja).

Maksu pankkisiirrolla. Pankkisiirrolla maksaminen on helppoa ja kätevää. Aloitamme tilauksen täyttämisen heti, kun tilaus on maksettu. Jos emme näe maksua kolmen päivän kuluessa, katsomme toiveesi peruuttaa osto ja peruuttaa tilaus.

Tilin tiedot:

  • Maksunsaaja: Eriart OÜ
  • Selitys: tilausnumero
  • SEB A/a: EE731010220105829011

Maksa myöhemmin: Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tavarat kuukauden kuluttua ilman lisäkuluja. 0 % korkoa, 0 € sopimuspalkkiota ja 0 € hallintokuluja. Tavarat toimitetaan heti, mutta maksat myöhemmin!
Tämä maksutapa on voimassa 50€ ostoksista!

Maksa 3 osassa: Asiakas voi jakaa ostoskorissa olevan tuotemäärän 3 osaan. Asiakkaan maksut jakautuvat kolmelle kuukaudelle ilman lisäkuluja. 0 % korkoa, 0 € sopimuspalkkiota ja 0 € hallintokuluja. Tavarat toimitetaan heti, mutta maksat 3 osassa!
Tämä maksutapa on voimassa 50€ ostoksista!

Kun olet maksanut tuotteen, muista painaa “Takaisin kauppiaalle” -painiketta pankissa.

Maksu suoritetaan verkkokauppaympäristön (eriart.fi) ulkopuolella Montonion kautta. Tätä tarkoitusta varten Eriart OÜ välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot Montoniolle. Verkkokaupalla ei ole pääsyä asiakkaan pankkitietoihin.

Lue myös verkkokauppamme käyttöehdot.

Eriart OÜ on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Montoniolle.