Verkkokaupan eriart.fi henkilötietojen rekisterinpitäjä on Eriart OÜ, rekisteritunnus 11726800, osoite Enelase tn 11-5, Soinaste kylä Kambja kunta Tartumaa 61709, puhelin +372 5810 3193 ja sähköposti info@eriart.ee ( jäljempänä “kauppias“).

Mitä henkilötietoja käsitellään

 • nimi;
 • yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
 • maksaja ja toimitusosoite;
 • tavaroiden ja palveluiden kustannukset ja maksuihin liittyvät tiedot (ostohistoria);
 • asiakastukitiedot;
 • muut asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin liittyvät tiedot.

Voit lukea lisää evästeiden käytöstä ja tallentamisesta tältä sivulta.

Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen täyttämiseksi. Henkilötietoja käsitellään lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).
Henkilötietoja käytetään asiakkaiden tilausten käsittelyyn ja tavaroiden toimittamiseen.
Ostohistoriatietojen (ostopäivä, tuote, määrä, asiakastiedot) avulla luodaan yleiskuva ostetuista tuotteista ja palveluista sekä analysoidaan asiakkaiden mieltymyksiä.
Henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, asiakkaan nimeä käsitellään tavaroiden ja palvelujen toimittamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi (asiakastuki).
Verkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta tai muita verkkotunnisteita käsitellään verkkokaupan tarjoamista tietoyhteiskuntapalveluna ja verkkokäyttötilastoja varten.

Henkilötietojen siirto valtuutetuille käsittelijöille

Kauppias pitää asiakkaan henkilötiedot, jotka ovat tulleet hänen tietoonsa käyttäjätilin rekisteröinnin ja käytön yhteydessä, luottamuksellisina ja luovuttaa niitä kolmansille osapuolille vain asiakkaan suostumuksella, paitsi jos tiedon julkistamisvelvollisuus tai oikeus johtuu lainsäädännöstä. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy, että kauppiaalla on oikeus käsitellä tietojaan asianmukaisten palvelujen tarjoamiseksi asiakkaalle, mukaan lukien asiakkaan tietojen siirtäminen kauppiaan asiakkaalle tarjoamiin palveluihin osallistuville henkilöille. Luettelo valtuutetuista käsittelijöistä:

Tietotekniikan palveluntarjoajat – Henkilötietoja siirretään tietotekniikan palveluntarjoajille, koska se on välttämätöntä verkkokaupan toimivuuden ja tietojen ylläpidon varmistamiseksi

 1. Zone.fi

Toimittajat – toimittaa tilaukset asiakkaalle:

 1. DPD
 2. Itella
 3. Omniva

Maksuvälittäjät – tilausten maksamiseen

 1. Swedbank
 2. SEB
 3. Danske
 4. Luminor
 5. LHV
 6. Coop
 7. PayPal
 8. Montonio

Tilastojen kerääminen – tiedon kerääminen verkkokaupan käyttökokemuksen parantamiseksi:

 1. Google Analytics
 2. Facebook
 3. Mailchimp

Tietoturva ja pääsy tietoihin

Henkilötietoja säilytetään Zone.ee:n palvelimille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenvaltion tai Euroopan talousalueeseen liittyneiden maiden alueella. Tietoja voidaan siirtää maihin, joiden tietosuojan tason Euroopan komissio on arvioinut riittäväksi, sekä yhdysvaltalaisille yrityksille, jotka ovat sidoksissa Privacy Shield -kehykseen.

Verkkokauppa toteuttaa asianmukaisia ​​fyysisiä, organisatorisia ja IT-turvatoimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoutumiselta, katoamiselta, muuttamiselta tai luvattomalta käytöltä ja luovuttamiselta.

Henkilötietojen siirto verkkokaupan valtuutetuille käsittelijöille – henkilötietojen käsittely tapahtuu verkkokaupan ja valtuutettujen käsittelijöiden kanssa tehtyjen sopimusten perusteella. Valtuutetut käsittelijät ovat velvollisia varmistamaan asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietoja käsitellessään.

Henkilötietojen tarkasteleminen ja korjaaminen

Verkkokaupassa tallennettuihin henkilötietoihin voi tutustua ja niihin voi tehdä korjauksia verkkokaupan tilihallinnossa. Jos ostos on tehty vieraana (ilman käyttäjätiliä), henkilötietoja voidaan pyytää sähköpostitse.

Tietojen säilyttäminen

Verkkokaupan asiakastilin sulkemisen yhteydessä henkilötiedot poistetaan, paitsi jos niitä tarvitsee säilyttää kirjanpitoa tai kuluttajariitojen ratkaisemista varten.

Jos ostos tehdään verkkokaupassa vieraana (ilman käyttäjätiliä), henkilökohtainen ostohistoria säilyy kolme vuotta.

Maksuihin ja kuluttajariitoihin liittyvissä riita-asioissa henkilötietoja säilytetään vaatimuksen täyttymiseen asti tai vanhentumisajan päättymiseen (kolme vuotta).

Kirjanpitoon tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

Tietojen poistaminen

Verkkokauppaan yhdessä käyttäjätunnuksen kanssa tallennetut henkilötiedot voidaan poistaa kirjoittamalla osoitteeseen info@eriart.ee.

Argumenttien ratkaiseminen

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät erimielisyydet ratkaistaan ​​asiakastuen kautta. Valvontaviranomainen on Viron tietosuojatarkastus (info@aki.ee).

Eriart OÜ on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Montoniolle.